Del
Vælg mellem 97 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hasle_130-I55245
Emne nr. 130-I55245
Et smukt og roligt ferieområde med masser af muligheder

På den nordvestlige side af Bornholm 11 km nord for Rønne ligger det rolige ferieområde Hasle. Den lille by ligger smukt på skrænterne ved havnen, hvor der altid er mange fiskerbåde og sejlbåde at kigge på. Havnen er byens naturlige centrum, især efter 2013 hvor havnebadet, -torvet og bystranden blev etableret. Det skønne havnebad indbyder til masser af gode timer og badeoplevelser med bl.a. et 15 meter langt bassin, børnebassin, sauna m.m. Vil man gerne til en rigtig sandstrand, ligger Hasle Strand lidt syd for byen.

Gå en tur i den hyggelige by med spændende gamle bygninger og brostensbelagte gader og besøg de berømte røgerier. Her kan man fra sidst på formiddagen nyde en friskrøget sild – eller tage den med hjem til sommerhuset. Et af røgerierne er omdannet til museum med bl.a. en udstilling om silderøgning gennem tiderne. Røgerierne ligger ved Hasle Fælled, hvor der bl.a. er aktivitetspark og legeplads. Børnene kan hygge sig her, mens de voksne nyder endnu en røget sild.

Skulle været ikke være til udendørs aktiviteter, er der heldigvis meget at lave inden døre i Hasle. Grønbechs Gård holder til i en gammel købmandsgård midt i Hasle. Huset er et spændende kulturhus med udstillinger af kunsthåndværk og en butik, hvor man kan købe smukke souvenirs med hjem. Huset er kørestolsvenligt. Kunstinteresserede vil synes om Galleri Garlishée, men tjek lige åbningstiderne på deres hjemmeside, før I tager derhen. Også for børnene er der god underholdning i dårligt vejr. Hasle Legeland holder til i Haslehallen, og her kan børnene give den gas – tjek åbningstiderne. De voksne kan slappe af i café området, og det er tilladt selv at medbringe mad og drikke som et alternativ til at købe det i caféen.

Er en fisketur med madkurv noget for jer, kan I glæde jer over, at der kun er knap 5 km til den helt perfekte fiskesø; Safirsøen. Her er fisketegn ikke påkrævet, og her er masser af fisk.

Lej sommerhus Hasle hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hasle, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Hasle er således det oplagte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Hasle til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Hasle hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Hasle, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.