Del
Vælg mellem 146 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Balka_038-3627
Emne nr. 038-3627
Familiehygge i dejligt område ud til Østersøen

Den hyggelige sommerhusby Balka på den sydøstlige del af Bornholm er en virkelig perle og særdeles velegnet til en familieferie.

Balka strand har noget af det allerfineste sand, og da stranden ligger i læ, er vandet både lavt og lunt. Et perfekt sted at tilbringe en varm sommerdag – også med yngre børn. Det lave vand gør også stranden til et godt sted at muntre sig på vandcykler og surferbræt, der alt sammen kan lejes på stranden. Er man mere til solbad og måske en god bog, kan liggestole lejes samme sted. Vil man have en rigtig svømmetur, skal man bare noget længere ud i vandet, og i højsæsonen er der livreddere på stranden.

Balka Strand strækker sig fra Snogebæk, hvor der er butikker og restauranter, og den slutter i Balka, hvor der foruden spisesteder også er minigolf, toiletter og fine parkeringsmuligheder. Fra p-pladsen på Frederiksvej er der mulighed også for kørestole og barnevogne at komme til stranden, og der er en rampe et godt stykke ud på selve stranden.

Balka ligger 3 km syd for den charmerende by Nexø, der er et oplagt mål for en cykeltur på stierne langs vandet. Byen er en gammel fiskeriby med bindingsværkshuse, torvehandel og gode butikker. Her er også en røgeri, hvor de friskfrøgede fisk kan spises på stedet. Besøg også Martin Andersen Nexø’s hus, der i dag er et museum med mange af forfatterens personlige ejendele, bøger og fotos.

Bornholm er ikke større, end man sagtens kan nå rundt til de mange seværdigheder i bil på en uges ferie. Ca. 13 km fra Balka ligger Almindingen, der med 6.000 hektar er en af Danmarks største skove. Her finder man bl.a. Ekkodalen, Rytterknægten og den 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen. 19 km fra Balka ligger Oplevelsescenter NaturBornholm med dinosaurer, krokodiller og bisoner, Østersø-akvariet og masser af udendørs aktiviteter for børnene.

Lej sommerhus Balka hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Balka, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Balka er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Balka til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Balka hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Balka, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.