Del
Vælg mellem 164 sommerhuse
Privat udlejning af sommerhus Nexø_038-3503
Emne nr. 038-3503
Charmerende købstad med Bornholms største fiskerihavneby

Op gennem byens historie har Nexø både været et fiskerleje, hjemsted for rutesejlads med dampskibe og stor fiskeriby. I dag fylder fiskeriet ikke længere helt så meget her, men i stedet er der blevet plads til bl.a. Kunstakademi, forskning og et kreativt erhvervsliv i de gamle bygninger. Efter 2. Verdenskrig stod byen foran et stort genopbygningsarbejde, men heldigvis har byen stadigt mange smukke og velbevarede bindingsværkshuse.

Torvet og havnen samt de omkringliggende gader danner rammen om byens hyggelige handelsmiljø, og byen er handelscentrum for hele Østbornholm. Om sommeren tilfører markedsdage og live jazz på torvet endnu mere stemning til byens centrum. Lidt nord for centrum ligger byens gamle røgeri, hvor man hver dag fra kl. 11 kan nyde nyrøgede fisk på den skønne terrasse ved vandet. Her er også en legeplads, så børnene kan bolte sig under opsyn, når de ikke vil sidde ved bordet længere.

Litteraturinteresserede kan glæde sig til at besøge Martin Andersen Nexø’s hus, hvor forfatteren levede i sin ungdom. Huset er i dag rammen om mange af forfatterens personlige ejendele, bøger og fotos m.m.

Fugleinteresserede vil finde Nexø Sydstrand rigtig spændende, da der her ligger et af øens bedste fugleobservationssteder. Strandens sandsten i det fredede fuglereservat skaber en speciel vegetation, der tiltrækker mange vadefugle og ænder.

Vil I gerne opleve Bornholm på cykel, kan der lejes cykler i alle størrelser og af alle slags i Nexø. Der er et fint net af cykelstier på øen, og bl.a. fra Nexø til Balka kan man cykle på den fineste cykelsti langs vandet.

Lej sommerhus Nexø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Nexø, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nexø er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Nexø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Nexø her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Nexø, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.