Del
Vælg mellem 26 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rø_090-29946
Emne nr. 090-29946
Tæt på Nordbornholms mange seværdigheder og naturoplevelser

På Nordbornholm mellem Allinge-Sandvig og Gudhjem ligger den lille by Rø omgivet af plantage, søer og mose. Herfra er der kun et par kilometer til kysten ved Helligdomsklipperne, hvortil der går guidede ture med M/S Thor. Landskabet her er som skabt til aktiv ferie med vandresko og cykler. I plantagen finder man nogle af landets bedste mountainbike tracks. Vandreturen kunne f.eks. gå til landets største vandfald i sprækkedalen Døndalen blot 2 km fra Rø. Her er der gode vandreruter gennem tæt skov og ikke langt til smuk udsigt ud over havet ved Helligdomskipperne.

I smukke og overdådige omgivelser ved Helligdomsklipperne ligger Bornholms Kunstmuseum med både nyere og ældre kunstværker og kunsthåndværk, og man kan få stillet sulten og slukket tørsten i museets cafe, inden turen går videre, f.eks. ad kyststien nordpå til den hyggelige lille havneby Tejn, der også byder på shoppingmuligheder.

Vandreturen kan også gå sydpå ad kyststien til Gudhjems hyggelige gader med bindingsværkshuse, butikker med hjemmelavet is og chokolade – og naturligvis røgeriet, hvor man kan købe lækre røgede sild. Fra Gudhjem kan man tage med båd til Christiansø og Frederiksø og opleve Nordeuropas første søfæstning og fuglereservatet Græsholmen. En betagende smuk tur der dog er bedst for de søstærke.

Der sker rigtig meget i området omkring Rø. I Tejn afholdes hvert år i april md. Nordeuropas største lystfiskerkonkurrence, Trolling Master. På Vang Pier på havnen i Vang afholdes beachparty hvert år 3. lørdag i juni. I Allinge er der fra start maj til medio september Onsdagsmarkedet på havnen – dog ikke i uge 24, hvor hele byen er ”invaderet” pga. det årlige Folkemøde. I juni md. i Gudhjem afholdes kokkekonkurrencen ”Sol over Gudhjem”, hvor nogle af landets allerbedste kokke konkurrerer om at lave de bedste retter af bornholmske råvarer. Læg også vejen forbi den spændende kulturby Sandvig.

Holder man ferie i Rø, er det oplagt at besøge Bornholms måske mest berømte seværdighed; Borgruinen Hammershus. Borgen er dateret til 1200-tallet, og på Hammershus Besøgscenter fra 2018 kan man få meget mere at vide om stedet. Det smukke besøgscenter falder i med naturen, er kørestolsvenligt med handicaptoiletter, restaurant, café og butik. Gå heller ikke glip af den eventyrligt smukke Hammerknuden med Opalsøen og Hammersøen, Salomons Kapel, Hammerhavnen og Hammerodde fyr.

Lej sommerhus Rø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Rø, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rø er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Rø til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Rø her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Rø, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.