Del
Vælg mellem 125 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sandkås_130-I56208
Emne nr. 130-I56208
Ferieparadis med både natur og historie ved Bornholms riviera

På den østlige side af Bornholms nordspids ligger Sandkås lige syd for Allinge. I gamle dage var det her, fiskerbådene blev trukket på landet. I dag er det et populært ferieområde med både skønne sandstrande og betagende klippekyst. Badestrandene hedder hhv. Lille og Store Sandkås. Lille Sandkås har badebro, mens Store Sandkås er en meget børnevenlig badestrand, hvor bølger og understrøm bliver forhindret af store granitblokke, der er udlagt af samme grund. Ikke helt uvæsentlige så ligger her et ishus. Om sommeren er Sandkås Strandbar stedet at hænge ud og nyde kolde og varme drikke, sandwichs og is.

Landskabet ved Sandkås er som skabt til vandreture, hvis man er godt gående vel og mærke. Fra Store Sandkås kan man vandre på den gamle redningssti, der ligger meget tæt på kysten med udsigt over små strande og naturhavne, helt til Allinge. Allinge er stedet, hvis man vil shoppe, da byen har et aktivt handelsliv. Det er også her, der hvert år i uge 24 afholdes Folkemøde, og hver onsdag formiddag i sommerhalvåret er der marked på havnen.

Drager man i stedet lidt mod syd ad den maleriske kyststrækning, kommer man til den Tejn, der også er en gammel fiskerby. Tejn har også eksklusive butikker og eget bryggeri på havnen. På den yderste del af havnen i Tejn finder man en sandstrand med badebro og vildmarksbad samt sauna, som især benyttes af vinterbadere.

Holder man ferie i Sandkås, er der ikke langt til nordøens mange populære attraktioner og seværdigheder på Hammerknuden og ved borgruinen Hammershus. Et oplagt sted at lufte vandrestøvlerne og få unikke historiske og naturskønne oplevelser med hjem.

Lej sommerhus i Sandkås her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse i Sandkås, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Sandkås er således det perfekte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse i Sandkås til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Sandkås hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus i Sandkås, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.