Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Boderne_038-4718
Emne nr. 038-4718
Herligt ferieområde med børnevenlig strand på Sydbornholm

Ferieparadiset Boderne ligger mellem Dueodde og Arnager helt ud til vandet. Stranden har dejligt sand og små gryder, og børnene kan trygt lege i sandet og i vandkanten. For enden af stranden er der en charmerende bådehavn med cafe og ishus, og i de smukke røde bindingsværkshuse er der tøjbutikker.

Søger man en større strand, hvor det er muligt at få barnevogne og kørestole med på stranden, er der kun omkring 16 km til en af Europas bedste sandstrande; Dueodde Strand. Her er der lagt ramper ud fra p-pladsen gennem klitterne og ned til stranden ind til ca. 100 meter fra vandkanten. Her er også kiosk, toiletter og busholdeplads lige i nærheden.

Planlægger I en udflugt enten på cykler eller i bil, er der masser af oplevelse inden for kort afstand. F.eks. rundkirken i Nylars (11 km), der er en af fire rundkirker på Bornholm. De andre ligger i Østerlars, Olsker og Nyker. Rundkirkerne er fra middelalderen og var oprindeligt en kombination af kirke og forsvarsværk.

Skal der købes ind, eller har I lyst til en hyggelig osetur, er Aakirkeby heldigvis kun 6 km væk. Byens er sydøens største handelsby og øens 3. største by, og den gamle købstad har masser at byde på.

Lige syd for Aakirkeby ligger det store oplevelsescenter NaturBornholm (7 km). Her er der oplevelse nok til mange timer. I det 3000 m2 store center er der både dinosaurer, krokodiller og bisoner, Østersø-akvarium og aktiviteter for børn. Her kan man låne kort eller gps og tage på opdagelse i landskabet.

Ca. 15 km nordøst for Boderne ligger Danmarks 5. største skove: Almindingen. Den 6.000 hektar store skov rummer nogle af Bornholms mest kendte seværdigheder. Bl.a. øens største sprækkedal, Ekkodalen, øens højeste punkt, Rytterknægten, den 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen samt Lilleborg og Gamleborg. Almindingen har også 4 afmærkede vandreruter, der alle er mellem 4 og 5 km lange.

Lej sommerhus Boderne her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Boderne, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Boderne er således det oplagte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Boderne til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for besværet med at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Boderne her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Boderne, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.