Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
udlejning af privat sommerhus Tejn_130-I56306
Emne nr. 130-I56306
Hyggelig havne- og ferieby på toppen af Bornholm

Den hyggelige havneby Tejn ligger på den nordøstlige del af Bornholm syd for byerne Sandkås og Allinge-Sandvig. Byen har et aktivt handelsliv og byliv, og der sker hele tiden noget her. Året rundt er der events, og havnen er byens omdrejningspunkt. Her afholdes bl.a. den årlige event Trolling Master Nordeuropas største lystfiskerkonkurrence over tre dage i april måned. Også for ikke-deltagere er der meget at se på, når konkurrencen står på med de mange både og store, flotte fisk. Der er liv og glade dage på havnen, og det hele dækkes af den lokale tv-station.

Havnen har også en lille sandstrand med badebro og fine faciliteter for vinterbadere som udendørs vildmarksbad og sauna. Det er også her man finder byens bryggeri Penyllan.

Er man til traveture af den lidt udfordrende slags, er den klippefyldte sti langs kysten fra Tejn til Allinge en af de smukkeste på Bornholm. Strækningen kaldes også Bornholms Riviera. Andre helt unikke naturoplevelser får man i landskabet på Hammerknuden helt på toppen af øen. Knuden blev skabt af istidens is- og vandmasser, og vegetationen er meget frodig. Det er også her, man finder Opalsøen og Hammersøen, Hammerhavnen og Hammerodde fyr og Nordeuropas største borgruin Hammershus. Borgen er dateret tilbage til slutningen af 1200-tallet. I 2018 åbnede Hammershus Besøgscenter, hvor man kan høre om borgens fantastiske historie. Besøgscentret passer smukt ind i landskabet, rummer restaurant, café og en butik samt fine faciliteter for kørestolsbrugere.

Lej sommerhus i Tejn her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Tejn, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Tejn er således det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Tejn til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Tejn her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus i Tejn, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.