Del
Vælg mellem 13 sommerhuse
udlejning af privat sommerhus Bølshavn_130-I58972
Emne nr. 130-I58972
Roligt og idyllisk ferieområde tæt på gode udflugtsmål

Bølshavn ligger på Bornholms vestkyst blot 5 km fra Svaneke, der er kåret som Danmarks smukkeste købstad, og knap 10 km fra Gudhjem, der er landets eneste bjergby, så der er meget at opleve på en ferie i Bølshavn. Har I cyklerne med, er det nemt at komme omkring på de fine cykelstier. Syd for Bølshavn ligger Louisenlund, der især er kendt for de mange bautasten.

Fra Bølshavn kunne cykelturen også gå de 10 km til Østerlars rundkirke. Danmark har i alt 7 rundkirker, og de 4 af dem ligger på Bornholm. Rundkirkerne er fra middelalderen og fungerede oprindeligt som en kombination af forsvarsværker og kirker. De tre andre ligger i Nylars, Olsker og Nyker.

I 1975 fik Svaneke tildelt den Europæiske Guldmedalje for at have bevaret det oprindelige bymiljø, og i 2013 blev byen kåret som Danmarks Smukkeste Købstad. Hæderen vandt byen for den velbevarede bykerne, så I kan roligt glæde jer til at besøge Svaneke. Byens smukke vandtårn er tegnet af den verdenskendte danske arkitekt Jørn Utzon, der lod sig inspirere af gamle sømærker fra bl.a. Jyllands vestkyst og den svenske skærgård.

Områdets bedste badestrand, Hullehavn strand, ligger 6 km fra Bølshavn, i den sydøstlige del af Svaneke. Mellem klipperne ved Hullehavn har man skabt en dejlig sandstrand med udspringsvippe og en café. Hullehavn er også et godt sted, hvis I kan lide at dykke og snorkle.

Besøger I Gudhjem, kan I nyde at gå rundt i de skønne gamle gader med bindingsværkshuse og svenske træhuse og lade jer friste af lokale lækkerier som hjemmelavet is og chokolade, hyggelige cafeer og gode butikker. Gudhjem ligger mellem havet og 48 meter høje klipper i naturskønne omgivelser. De berømte Helligdomsklipper ligger også ved Gudhjem.

Det er også fra Gudhjem, man kan tage båden over til Nordeuropas første søfæstning fra 1684 på fæstningsøen Christiansø. Fæstningen blev bygget, efter at Danmark i 1658 havde mistet Skåne, Halland og Blekinge til Sverige. Sejltur varer en time, og man skal være forberedt på søgang. Fra Christiansø kan man via en hængebro komme til den anden fæstningsø, Frederiksø. Øerne er en del af Ertholmene, og her finder man også fuglereservatet Græsholmen.

Lej sommerhus Bølshavn her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Bølshavn, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bølshavn er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Bølshavn til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bølshavn her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Bølshavn, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.