Del
Vælg mellem 158 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Snogebæk_160-H0265
Emne nr. 160-H0265
Hyggeligt og naturskønt område ved to gode badestrande

Det charmerende fiskerleje Snogebæk ligger på den sydøstligste del af solskinsøen Bornholm. Byens havn er anlagt for enden af en lang træbro, da man på den måde undgår, at havnen sander til. Her kan man hygge sig med at kigge på fiskerbåde og lystbåde.

I Snogebæk er der gode butikker og restauranter, og er man til røgede sild, kan man på Røgeriet købe den bornholmske specialitet ”Sol over Gudhjem”. Herlighederne kan nydes på stedet eller tages med hjem til en lækker frokost i ferieboligen.

Ferietid er lig med istid, og på hovedgaden i Snogebæk hovedgaden ligger Boisens Iscafe, hvor man ikke kan undgå at blive fristet over evne af den højtroste økologiske, hjemmelade is. Isen er lavet på mælk fra køer, der græsser på Bornholm. På hovedgaden ligger også Kjærstrup, der selv producerer og sælger lækre håndlavede chokolader og isspecialiteter som f.eks. flødebollesoftice.

Snogebæk ligger mellem Balka og Dueodde strande, der er to af øens absolut bedste og mest børnevenlige badestrande. Begge har lavt vand og superfint sand, så børnene kan boltre sig, og begge steder er der anlagt ramper, så dårligt gående, kørestole m.m. kan komme ned til stranden. Balka Strand starter i Snogebæk, og på stranden kan man leje udstyr og få undervisning i bl.a. windsurfing, så her er også noget for de større børn. I højsæsonen er der livreddere på stranden. Ved Dueodde Strand sørger de mange revler for, at der også er badevand til de, der vil have en rigtig svømmetur, mens de små hygger sig på det lave vand.

Vil man gerne opleve det smukke ferieland lidt fra oven, kan man tage trapperne op i Dueodde Fyrtårn. Eller man kan besøge Bornholmertårnet, hvor der også er elevator. Oplevelsescentret er forsvars efterretningstjenestes aflysningsstation fra Den Kolde Krig, og her kan man deltage i spionjagt, opleve et tidl. topsikret militæranlæg og et MIG-15 jagerfly, spille minigolf og rappellen ned fra tårnet, og meget mere.

Er I vilde med sommerfugle, byder Bornholms Sommerfuglepark i Nexø bl.a. på mere end 1.000 fritflyvende sommerfugle samt papegøjer, parakitter samt søer og åer med japanske karper.

Lej sommerhus Snogebæk her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Snogebæk, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Snogebæk er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Snogebæk til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Snogebæk hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Snogebæk, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.