Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
udlejning af privat sommerhus Vang_130-I55304
Emne nr. 130-I55304
Idyllisk område med stejle klipper og unikke ferieoplevelser

Vang på vestkysten af Bornholms nordlige del var tidligere et fiskerleje og udskibningssted for øens granitbrud. Men byen kan dateres endnu længere tilbage i tiden, da man har fundet keramik fra jernalderen og vikingetiden på havnefronten. I dag er havnen en yndet lystbådehavn, og på området ved havnen er der en legeplads, en skulpturpark samt et galleri.

I dag er de mange stenbrud i området fortid, og området er ren fred og idyl. Husene ligger på den stejle klippeskråning i smukke grønne omgivelse og er et prægtigt syn. Vangs hovedgade er kendt af cyklister for at have landets skrappeste stigning på gns. 7,2% på den 1280 m. lange strækning fra havnen til Korteby.

Udsigten fra havnen er den imponerende klippekyst med Hammershus mod nord. Er I ikke bange for højder, og har I friske ben, kan I via en spalte sprængt ud af klippen vandre fra havnen helt op til det gamle stenbrud. For at passere spalten i klippen skal man gå over en gangbro, der svæver højt over vandet.

Vang Pier er en menneskeskabt ø-havn, som stod færdig i 2011. Beskyttet af stenmolen ligger en fin lille sandstrand. Hvert år 3. lørdag i juli afholdes der beach party på Vang Pier – en event der mest minde om sydligere himmelstrøg.

Fra Vang er der kun ca. 7 km til nordøens største byer Allinge og Sandvig, kun ca. 5 km til Hammershus Slotsruin, der er Nordeuropas største borgruin, og kun godt 7 km til det naturskønne landskab på Hammerknuden. Nordøen byder på en sand skattekiste af seværdigheder og smukke vandreruter.

Mere historien kan man finde i Vandmøllen i Vang. Møllen er fra 1811 og er løbende blevet renoveret. Møllen var i brug til 1978 og står i dag som museum. Bornholms Tekniske Samling i Allinge er et spændende museum med alt fra husgeråd til køretøjer, elværk og motorer.

Lej sommerhus i Vang her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse i Vang, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Vang er således det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Vang til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Vang her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus i Vang, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.