Del
Vælg mellem 25 sommerhuse
Emne nr. 034-6000
Naturskønt og fredeligt ferieområde med masser af oplevelser

På Møn er landskabet rigt på fortidsminder. Bl.a. ved Hårbølle ca. 6 km fra Askeby har man fundet flintedolke fra stenalderen og en gravplads fra yngre bronzealder. Ved Fanefjord Kirke 3 km fra Askeby ligger også en af landets største langdysser fra yngre stenalder, Grønsalen. Stendyssen er 100 m lang og 10 m bred. I Fanefjord skov kan man også se 16 fredede gravhøje fra bronzealderen. Fanefjord Kirke er en af tre kirker på Møn, hvor man kan se nogle af Danmarks fineste kalkmalerier fra middelalderen.

Hårbølle ligger knap 6 km syd for Askeby, og ved den hyggelige lille havn kan man følge de lokale fiskeres aktiviteter og nyde synet af de mange sejlbåde, der ligger til her. Det er også herfra, den årlige kapsejlads Møn Rundt starter. Øst for havnen er der en fin børnevenlig badestrand og mulighed for gode traveture i det grønne landskab.

Nær Askeby er der også mange gode fiskesteder. Bl.a. ved Rytsebæk, Madses Klint og Hårbølle Pynt. Alle steder er der gode muligheder for at få havørreder og hornfisk på krogen.

Når man holder ferie ved Askeby, er det oplagt at køre en tur over dæmningen til den hyggelige ø Bogø. Her kan I bl.a. se Bogø Mølle, en typisk hollandsk mølle fra 1852, det gamle Bogø Fyr, og den smukke gamle Bogø Navigationsskole. Der er knap 10 km fra Askeby til dækningen, så pak madkurven bag på cyklen og sæt dagen af til en tur ud i det blå.

Den smukke gamle købstad Stege en spændende by, der absolut er et besøg værd. Her finder I bl.a. et af Nordens bedst bevarede fæstningsanlæg, gode butikker og spisesteder. På Møns Museum i Stege kan man blive klogere på egnens historie fra oldtiden til i dag gennem udstillingen 12 fantastiske fortællinger.

På mindre end en time i bil kommer I til Møns mest kendte seværdighed; Møns Klint. Klinten er 6 km lang og knejser smuk og hvid over det turkisgrønne hav. Fra toppen af klinten fås den smukkeste udsigt, og her er anlagt en sti, så også dårligt gående, barnevogne og kørestolsbrugere kan komme med helt til tops. Der er masser af muligheder for at opleve klinten og naturen omkring. Man kan bl.a. tage med på sejltur eller selv tage en tur i kajak, der arrangeres snorkel- og dykkerture, og så kan man naturligvis gå og cykle på egen hånd. GeoCenter Møns Klint er et info- og sciencecenter, hvor man gennem udstillinger og spændende aktiviteter bliver klogere på jordens historie helt tilbage til for 70 mio. år siden. Supervulkaner, meteornedslag og dinosaurer interesserer de fleste, og man kan sagtens bruge en hel dag her. Man kan bl.a. tage med på jagt efter fossiler på stranden.

Lej sommerhus Askeby her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Askeby, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Askeby er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Askeby til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Du er altså fri for at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Askeby hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Askeby, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.