Del
Oplev noget af Danmarks smukkeste og mest unikke natur

I Østersøen som noget af det sydligste af Danmark ligger den naturskønne ø Møn. Øen har pga. dens placering haft stor betydning op gennem historien. De mange gravhøje vidner om, at her har levet mennesker i mere end 14.000 år, og i middelalderen lå her nogle af landets vigtigste fæstninger.

Historieinteresserede vil også synes om et besøg i Elmelunde, Fanefjord og Keldby Kirker, der alle rummer berømte kalkmalerier fra middelalderen. Kalkmalerierne er blandt de fineste i Danmark. Mere lokal historie kan opleves på Museumsgården i Keldbylille og på Møns Museum i Stege, hvor man bl.a. gennem udstillingen 12 fantastiske fortællinger kan opleve den lokale historie fra oldtiden til i dag.

Møns Museum står også bag Camønoen, hvor den aktive familie kan kombinere vandring i fantastisk natur med kulturhistorie. Der arrangeres ture efter enhver smag og formåen. Museet arrangerer også byvandringer i Stege – en spændende by, der bl.a. har et af Nordens bedst bevarede fæstningsanlæg. I dag er Stege en hyggelig købstad med spændende butikker og spisesteder samt masser af aktiviteter.

Møn er uden sammenligning mest kendt for den 6 km lange klint. Ved Møns Klint er der mulighed for oplevelser på land, til vands, under vandet, i luften og i Geocentret. De seje kan tage de 496 trin op ad Danmarks længste trappe til klintens top, men alle andre kan også være med. Der er anlagt en 267 meter træbelagt sti, hvor kørestolsbrugere, familier med barnevogne og dårligt gående også kan komme helt op til udsigtspunktet og få Danmarks smukkeste udsigt. Har I lyst, kan I paraglide fra toppen, sejle i kajak i det turkisgrønne vand langs klinten, tage på snorkle- og dykkerture, svømme og lede efter fossiler på stranden. GeoCenter Møns Klint er et sciencecenter, hvor I bliver bragt 70 mio. år tilbage i tiden til dinosaurer, meteornedslag og supervulkaner. Geocentret har også en spændende kunstudstilling, hvor berømte kunstnere giver deres fortolkninger af historien.

Møn har også mange børnevenlige badestrande med fint sand og lavt vand. En af disse er Ulvshale Strand, der har det eftertragtede Blå Flag og adgang til stranden for kørestolsbrugere, toilet og handicaptoilet, kiosk og p-plads. Familiens lystfiskere kan også se frem til mange gode fiskesteder på Møn.

Lej sommerhus Møn hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Møn, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Møn er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Møn til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Møn her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte have nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Møn, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.