Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Emne nr. 034-3031
Roligt ferieområde med børnevenlig strand ved Hjelm Bugt

Den hyggelige Råbylille Strand ligger på den sydlige side af Møn. Den 300 meter lange sandstrand er godt 10 m bred. Vandet er roligt, og stranden ligger i læ af et stendige, og man skal få trin ned af en trappe for at komme ned på stranden. Selve landsbyen er fra 1700-tallet med skønne stråtækte huse.

Der er ca. 10 km til ægte maritim stemning i Klintholm fiskerihavn og marina. Her kan man hygge sig og nyde et måltid og en forfriskning på en af caféerne eller restauranterne. Her er altid mange lystbåde se kigge på, da Møns Klint er et yndet sted for lystsejlere. Her er rigtig gode fiskepladser og en legeplads. Tæt ved havnen ligger en børnevenlig sandstrand med Det Blå Flag og en rampe for kørestolsbrugere og barnevogne.

Der er også kun ca. 10 km til øens hovedby, den charmerende købstad Stege. Foruden mange gode butikker og spisesteder kan man her se et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Norden. På Møns Museum i Stege kan man se udstillingen 12 fantastiske fortællinger, der fortæller den lokale historie fra oldtiden frem til i dag. Museet arrangerer også byvandringer i Stege samt temature på den berømte vandrerute Camønoen. Hele Camønoen er 175 km lang, men museets ture tilrettelægges, så alle kan være med. F.eks. familieture og ældrevenlige ture.

Historieinteresserede bør lægge vejen forbi Elmelunde Kirke knap 5 km fra Råbylille Strand. Kirken har, sammen med Fanefjord og Keldby Kirker, nogle af Danmarks fineste kalkmalerier fra middelalderen. Overalt på Møn bliver man mindet om fortiden. Også tæt på Råbylille Strand. Går man ind i skoven ved GeoCentrets p-plads, kommer man til en af egnens mange fortidsminder; Timmesøbjerg borg, hvor man har fundet spor fra bronze- og jernalderen, og hvor man danner sig et indtryk af det store forsvarsanlæg. Fra toppen af borgen, befinder man sig 113 m over havets overflade, og herfra har man en imponerende udsigt over havet – helt over til Rügen i Tyskland. Tæt på borgen kan man også se en stor gruppe gravhøje. I Klinteskoven tæt på Klintholm Gods ligger mere end 100 gravhøje fra bronze- og jernalderen. Skoven må besøges indtil solnedgang, når blot man bliver på stier og veje.

Selvfølgelig skal I også besøge den helt unikke Møns Klint. Klinten er 6 km lang, og vil man tage trappen til toppen, skal man være forberedt på ikke færre end 496 trin. Det er heldigvis ikke nødvendigt for at opleve den storslåede udsigt. På toppen af klinten har man lavet en 267 meter træbelagt sti, så også kørestolsbrugere, familier med barnevogne og dårligt gående, kan være med. Møns Klint og det turkisgrønne hav omkring klinten byder på masser af oplevelser for den aktive familie, og alle skal selvfølgelig prøve at finde fossiler på stranden. Informations- og sciencecenter GeoCenter Møns Klint tager jer med 70 mio. år tilbage i tiden og fortæller om meteornedslag og supervulkaner – og ikke mindst dinosaurer. Anerkendte kunstnere har givet deres fortolkninger af historien, og den spændende udstilling kan ses på GeoCentret.

Lej sommerhus Råbylille Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Råbylille Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Råbylille Strand er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Råbylille Strand til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Råbylille Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Råbylille Strand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.