Del
Vælg mellem 98 sommerhuse
Emne nr. 160-G1086
Aktiv familieferie og naturoplevelser til lands og til vands

Er I interesseret i slotte og slotsparker, er Liselund Lystslot noget for jer. Fra maj til september arrangeres der rundvisning på slottet. Slottet ligger i smukke omgivelser i slotshave og -park med kløfter, skrænter, skov og søer, hvor man kan tage på havevandring eller nyde picnickurven. Den romantiske have er åben året rundt, og der er fri entre. En anden smuk naturoplevelse er Klintholm Slotspark, der er åben for besøgende fra kl. 8 til solnedgang.

Har I lyst til at opleve Møns smukke natur fra hesteryg, kan Møn Islændercenter tilbyde guidede ture for både erfarne og knap så rutinerede ryttere. Ture tilrettelægges efter deltagernes niveau, og er familiens medlemmer ikke lige erfarne ryttere, kan I sagtens komme på tur sammen alligevel, da sådanne hold har to guider med. Turene går gennem skov og græsarealer, og I får mulighed for at nyde udsigten over vandet.

Cyklen er et skønt transportmiddel, hvis I vil helt tæt på ferielandet. Har I ikke egne cykler med på ferie, kan I leje cykler bl.a. hos Camping Møns Klint i Borre. Der er mange naturskønne cykelruter på Møn, og er I mere til mountainbikes, er der fine ruter af forskellige sværhedsgrader og længder i Klinteskoven blot 7 km fra Borre.

Foretrækker I at opleve landskabet til fods, er der mange forslag til gode vandreture på Møn. En af de nyere og mere berømte er Camønoen, der er en oplevelsesrute udarbejdet i samarbejde mellem kommunen og Museum Sydøstjylland. Hele Camønoen er 175 km lang, men man kan tage dele af dem, som det passer en bedst. Der er bl.a. familieture og ældrevenlige ture.

Møns Klint er øens mest kendte attraktion. Den 6 km lange klint er også noget helt for sig, og man behøver ikke kunne tage de 496 trin op ad Danmarks længste trappe til klintens top for at være med. På toppen er der anlagt en 267 meter træbelagt sti, hvor kørestolsbrugere, familier med barnevogne og dårligt gående også kan komme helt op til udsigtspunktet og nyde Danmarks smukkeste udsigt. Fra klinten kan man paraglide, se på rovfugle, i det smukke turkisgrønne vand langs klinten kan man sejle i kajak, man kan tage med på snorkle- og dykkerture, svømme og lede efter fossiler på stranden. Informations- og sciencecenter GeoCenter Møns Klint tager jer 70 mio. år tilbage i tiden til dinosaurer, meteornedslag og supervulkaner. Geocentret har også en spændende kunstudstilling, hvor berømte kunstnere giver deres fortolkninger af historien. Sæt en hel dag af til besøget, for her er masser af aktiviteter for hele familien.

Møn er fyldt med fortidsminder, og et at de spændende nær Borre er Timmesøbjerg borg i bøgeskoven ved GeoCentrets p-plads. Her er der fundet spor fra bronze- og jernalderen, og i dag kan man stadigt danne sig et indtryk af det store forsvarsanlæg. Ta’ turen til borgens top – 113 m over havets overflade – og nyd det imponerende udsyn over havet og helt til Rügen i Tyskland. I skoven kan I også se en stor gruppe gravhøje.

Lej sommerhus Borre her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Borre, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Borre er således det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Borre til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Borre her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Borre, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.