Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Emne nr. 130-K30927
Ægte maritim atmosfære og feriehygge tæt på Møns Klint

Stemningen i Klintholm fiskerihavn og marina indbyder til, at man slentrer rundt og slår sig ned på en af caféerne eller restauranterne – eller ved røgeriet. Marinaen er godt besøgt, bl.a. fordi mange sejlere vil opleve den billedskønne Møns Klint, og her er rigtig fine fiskepladser. Børnene kan boltre sig på legepladsen, og ved havnen ligger en dejlig børnevenlig sandstrand med Det Blå Flag, hvor der også er rampe for kørestolsbrugere og barnevogne. Der er også toiletter og kiosk ved stranden.

Ingen besøger Møn uden også at besøge Møns Klint. Klinten er 6 km lang, og trappen til toppen er landets længste med hele 496 trin. Man behøver dog ikke tage trappen for at opleve den storslåede udsigt. På toppen er der anlagt en 267 meter træbelagt sti, så ingen, ej heller kørestolsbrugere, familier med barnevogne og dårligt gående, går glip af den unikke oplevelse. Klinten og havet omkring byder på masser af oplevelser for den aktive familie, og alle kan være med til at lede efter fossiler på stranden. På informations- og sciencecenter GeoCenter Møns Klint kan I tage turen 70 mio. år tilbage i tiden og høre mere om dinosaurer, meteornedslag og supervulkaner. På Geocentret har anerkendte kunstnere giver deres fortolkninger af historien – se den spændende udstilling.

Overalt hvor man færdes i landskabet på Møn, støder man på fortidsminder. Også tæt på Klintholm Havn er der flere af slagsen. Ca. 4 km herfra ligger gravhøjen Øster Brøndehøj, og i skoven ved GeoCentrets p-plads ligger Timmesøbjerg borg. Her er der fundet spor fra bronze- og jernalderen, og man kan nemt danne sig et indtryk af det store forsvarsanlæg. Går man op på borgens top, står man 113 m over havets overflade, og herfra kan man se den fantastiske udsigt over havet – man kan endda skimte Rügen i Tyskland. Lidt fra borgen er der også en stor gruppe gravhøje. I Klinteskoven tæt på Klintholm Gods ligger mere end 100 gravhøje fra bronze- og jernalderen. Skoven må besøges indtil solnedgang, når blot man bliver på stier og veje.

Landskabet ved Klintholm Havn og Klinteskoven er ideelt til vandreture, og her findes flere sjældne planter og sommerfugle. På de kridtholdige skråninger i Høvblege og Jydelejet hhv. syd og nord for skoven kan man bl.a se flere arter af vilde orkideer og som det eneste sted i Danmark sommerfuglen sortplettet blåfugl. Man kan også være heldig at spotte vandrefalke. I Klinteskoven er der fine mountainbike ruter af forskellige sværhedsgrader og længder.

Kan I lide at vandre i jeres ferie, er der mange forslag til gode vandreture på Møn. Bl.a. den meget besøgte Camønoen, Hele Camønoen er 175 km lang, men Museum Sydøstjylland arrangerer ture, så alle kan være med. F.eks. familieture og ældrevenlige ture med forskellige temaer.

I kan også opleve Møn fra ryggen af en islandsk hest. Møn Islændercenter laver guidede ture, hvor både erfarne og knap så erfarne ryttere kan være med. Turene tilrettelægges efter deltagernes niveau, og er gruppen ikke lige sikre i sadlen, er der to guider med på turen, så alle får en god oplevelse. Turene går gennem skov og græsarealer, og I får også den skønne udsigt over vandet med.

Lej sommerhus Klintholm Havn hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Klintholm Havn, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Klintholm Havn er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Klintholm Havn til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Klintholm Havn her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Klintholm Havn, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.