Del
Vælg mellem 42 sommerhuse
Emne nr. 130-K30216
Smuk perle midt i Storstrøm mellem Møn, Falster og Sjælland

På Bogø er der fred og ro til at nyde ferien og det naturskønne landskab. Øen er ikke større, end at det er oplagt at tage på opdagelse her på cykel. I Østerskov 1 km nord for Bogø by finder I en særdeles velbevaret jættestue fra bondestenalderen ca. 3.200 f.Kr. Jættestuen hedder Hulehøj. Det er nemt at se jættestuens grundplan, og hvordan den oprindeligt har set ud, ligesom man kan se gravkammeret indefra. Hvem der har ligget begravet her, vides ikke med sikkerhed, men da jættestuen blev fredet, fandt man menneskeknogler, flintøkser og -mejsler og lerkar.

Gør man holdt ved Bogø Mølle, kan man se ud over Grønsund helt til Falster. Den hollandske møller er opført i 1852 og er smukt restaureret. Har I lyst til at komme ind i møllen og se, hvordan man malede korn, kan I kontakte Bogø Møllelaug. Læg også turen forbi det gamle Bogø Fyr og den smukke gamle Bogø Navigationsskole.

Der er flere gode spisesteder på Bogø, bl.a. den hyggelige Cafe Farø Vad. Nyd et måltid mad eller en god kop kaffe til udsigten af Kitesurfernes Paradis. Kommer I hertil en lørdag eller søndag i september, kan I plukke æbler i den usprøjtede æbleplantage og lave most til resten af ferien – eller resten af året. I kan også fornøje ganerne i Cafe Stalden, hvor man bl.a. kan nyde udsigten over vandet fra Orkidé Terrassen.

Vil I på tur til Falster, er der broforbindelse hertil via Farø. På under en halv time kommer I bl.a. til Eskilstrup, hvor der både er vilde dyr og skønne gamle traktorer i vente. I Krokodille Zoo kan I møde Europas største krokodille, slanger, aber, pumaer og træleoparder. Få allermest ud af besøget og booke en guidet tur, hvor I også kan røre ved nogle af dyrene. På Danmarks Traktormuseum er der mere end 200 traktorer og motorer, hvor af nogle er helt tilbage fra år 1880. I Nykøbing Falster er der endnu flere spændende dyr, der venter på at få besøg i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have.

Lej sommerhus Bogø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Bogø, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bogø er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Bogø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bogø her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Bogø, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.