Del
Vælg mellem 36 sommerhuse
Emne nr. 130-G52448
En hyggelige gamle købstad med masser af ferieoplevelser

Er man interesseret i historie, er en gåtur gennem byen med bindingsværksbygninger, Vor Frue Kirke med det ottekantede tårn og Assens Miniby i sig selv en oplevelse.

Skovanlægget er en skøn oase med skov og sø i Assens By, der gennem ca. 200 år har været et yndet udflugtsmål, når familien skulle hygge sig i det fri. Her er fine stier med bænke, en dejlig legeplads og masser af skyggefulde steder til at nyde madkurven. Et andet familievenligt område, hvor også de store legebørn kan brænde krudt af, er Pulsen. Blandt aktiviteterne er en petanquebane, skaterbane, klatrenet, krolf og legeplads – samt picnic område og en café.

Lokker en tur i vandet, kan man tage til en af områdets strande, f.eks. Mariendal Strand i byens nordlige ende. Der er p-pladser tæt ved, borde/bænke og toilet. Stranden og havbunden består mest af sand, vandet er dejlig lavt, og her er to badebroer. På det grønne område ned til stranden kan man slappe af og lege. Man kan også tage i Glamsbjerg Friluftsbad – eller på koldere dage svømmehallen i Haarby eller Tommerup. En våd dag er også perfekt til et besøg i Assens Bowlingcenter, hvor der også er et legeland til de yngste.

Kan I lide at opleve ferieområdet på vandreture, byder området ved Assens på hele fire muligheder for at vandre i bjerge. Et af disse er Brændholt Bjerg, der er 115 m højt og har en fantastisk udsigt. Et andet er Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj, med hele 131 m. Er I mere til cykelture, kan I leje cykler og begive jer ud i det smukke landskab. Der er også mountainbikeruter i både Assens og Haarby.

Der er knap 25 km til Danmarks Fugle Zoo i Tommerup, og 23 km til Terrariet Reptile Zoo Terrariet i Vissenbjerg. Er I mere til biler, ligger den spændende Strøjer Samlingen med bl.a. biler fra James Bond film, kun 11 km fra Assens, og der er 14 km til herregården Krengerup i Glamsbjerg, der huser Skoda Museet.

Lej sommerhus i Assens hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Assens, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus i Assens er således det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Assens til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Assens hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus i Assens, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.