Del
Vælg mellem 9 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Astrup Vig_121-32-7004
Emne nr. 121-32-7004
Tæt på spændende seværdigheder og godt fiskevand

Astrup Vig er en bugt i Hvalpsund beliggende ca. 13 kilometer nord for Skive. Ved Astrup Vig har I mange muligheder for at holde en aktiv ferie med forskellige typer vandsport, lystfiskeri, cykel- og vandreture.

Kør en lille tur nord på og snup færgen til den lille ø Fur, hvor I kan tage på fossiljagt hos Fur Fossiler 55.000.000 år, der hører under Museum Salling. Museet er et naturhistorisk museum, der blandt andet råder over en unik samling af 55 millioner år gamle fossiler udgravet fra moleret på Fur.

Har I fiskestangen med til Fur, så benyt jer af de gode muligheder, der er for at fange havørreder her. De bedste fiskepladser i nord er Knuden, Svenskehulen, Rødsten, Færker Odde og Færker Vig.

Andre nærliggende, spændende attraktioner er blandt andet Daugbjerg Kalkgruber syd for Skive, som er Danmarks ældste kalkmine (ca. 1500 år gammel). Her kan I opleve flagermus på tæt hold, samt gå på opdagelse i de buede gange for at finde røveren Jens Langknivs hule.

Besøg også Skive Anlæg med legepladsen ”Børnenes Paradis”, Tarok Museet samt Spøttrup Middelalderborg, der i dag fremstår som landets bedst bevarede middelalderborg.

Lej sommerhus Astrup Vig hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Astrup Vig, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Astrup Vig er derfor det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Astrup Vig til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Astrup Vig hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Astrup Vig, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.