Del
Stribevis af skønne strande og spændende byer

Området ved Limfjorden indeholder flere gode, meget børnevenlige strande som eksempelvis Gjellerodde Strand, Vinkelhage Strand samt Øster Hurup Strand, men især på Mors ligger herlige badestrande på stribe. En af de populæreste strande på øen er Sillerslev Strand, som har mange faciliteter bl.a. borde og bænke, toiletter, beachvolley samt badebro.

Midt i Limfjorden ligger Løgstør, der også kendes under navnet Muslingebyen. Sommeren igennem er Løgstør Havn rammen om levende musik, og byens vartegn, muslingen, bliver fejret bl.a. til den årlige Muslingehøstfest i april og den hyggelige Muslingefestival i juli, hvor der serveres meget store mængde af lækre muslinger helt gratis.

Rundt langs Limfjorden findes mange familievenlige attraktioner. I kan tage på en oplevelsesrig udflugt til Aalborg Zoo, hvor der sker noget vildt året rundt, og familien kan være sammen om leg, læring og underholdning samt se verdens vilde dyr på helt tæt hold.

Ved Aars viser Dansk Nutidsmuseum mange spændende klenodier fra fortiden, hvilket giver et sjovt tilbageblik i tiden.

Danmarks ældste kalkmine (ca. 1500 år) er Daugbjerg Kalkgruber syd for Skive. Her kan I opleve flagermus på tæt hold, samt gå på opdagelse i de buede gange for at finde røveren Jens Langknivs hule.

Lej sommerhus Limfjorden her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Limfjorden, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Limfjorden er således det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Limfjorden til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Limfjorden her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Limfjorden, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.