Del
Vælg mellem 52 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fur_121-32-6018
Emne nr. 121-32-6018
Enestående natur med 55 millioner år gamle fossiler

Limfjordsøen Fur har et storslået morænelandskab samt imponerende molerklinter langs nordkysten.

Øen har flere naturseværdigheder som eksempelvis gravhøjene Stendal Høje, Manhøje og Smedjehøje, der alle er placeret på øens højeste punkter, hvorfra man har en fantastisk udsigt ud over Limfjorden.

Fur Museums enestående samling af 55 millioner år gamle fossiler fra moleret på Fur er af international klasse. Livet på Fur gennem de sidste 200 år kan I opleve i udstillingerne på Gammelhavn og Museumsgården ”Det Lille Land”.

Læg vejen forbi cafeen På Herrens Mark, hvor I kan smage boghvedepandekager med madfyld og salat, søde pandekager eller hjemmebagt kage.

En sjov og meget anderledes attraktion er det lille, specielle Museum For Mænd, hvor kvinder også er velkomne – dog med en enkelt restriktion.

Følg Furs kilometerlange naturstier og få en intens naturoplevelse, masser af frisk luft og god motion.

Lej sommerhus Fur hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Fur, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Fur er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Fur til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Fur her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Fur, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.