Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ertebølle_121-35-0045
Emne nr. 121-35-0045
Mange familievenlige attraktioner inden for kort køreafstand

Stranden ved Ertebølle er en blanding af sand og sten, og et fint udflugtsmål, hvor børnene kan hygge sig med at finde flotte sten og strandskaller. Hvis I savner en god og børnevenlig badestrand er Trend Strand, der er beliggende kun nogle få kilometer væk, anbefalelsesværdig.

Besøg Stenaldercentret i Ertebølle og få en spændende oplevelse af, hvordan hverdagen så ud i jægerstenalderens tid. Her har I chancen for at deltage i oldtidsmadlavning, bueskydning, stammebådssejlads, fossiljagt m.m. Kig ind sammen med børnene, og glæd jer til nogle hyggelige timer i selskab med en meget fjern fortid.

På Limfjordsmuseet tilbydes et væld af oplevelser for børn i alle aldre. Ved det store rørebassin kan I komme helt tæt på både fladfisk og krabber, en herlig legeplads med god plads og spændende legeredskaber, samt mulighed for at låne fiskenet, så det forunderlige liv i Limfjorden kan studeres nærmere.

I Sjørup Sø, Trend Å, Limfjorden samt områdets fiskesøer er der gode betingelser for lystfiskeri.

Lej sommerhus Ertebølle hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Ertebølle, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ertebølle er således det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ertebølle til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Ertebølle her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Ertebølle, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.