Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lendrup_130-L50341
Emne nr. 130-L50341
Dejlige badestrande – tæt på tropisk badeland og idyllisk ø

Limfjordsstrandene ved Lendrup er gode, lange og anbefalelsesværdige badestrande også for børnefamilier. Naturen omkring Lendrup består hovedsageligt af marker og dejlige skovområder. I Trend Skov findes et stort antal gode vandrestier, og familiens lystfiskere kan smide snøren ud i Trend Å, der er populært fiskevand.

Få kilometer syd for Lendrup ligger Dayz Rønbjerg Feriecenter, hvor I kan købe billet til det skønne, tropiske badeland på 1300 m2 fyldt med herlige udfordringer for vandhunde i alle aldre. Ud over det våde element kan børnene her slå sig løs i legelandet "Funnyland", som indbyder til timevis af leg og underholdning. I sportshallen, bowlingkælderen og på fodboldgolfbanen er der også alle tænkelige chancer for at udfordre hinanden i en venskabelig dyst.

Er I ved Rønbjerg, kan I fortsætte med færgen mod smukke, bilfri og naturskønne Livø, hvor der findes et rigt dyreliv. Øen har også flere gode badestrande samt afmærkede vandrestier at byde på.

Gode betingelser for lystfiskeri i åerne Trend Å samt Bjørnsholm Å og i områdets Put & Take søer.

Lej sommerhus Lendrup her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Lendrup, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Lendrup er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Lendrup til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Lendrup her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Lendrup, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.