Del
Vælg mellem 26 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lyngs_130-B52350
Emne nr. 130-B52350
Naturskønt område helt tæt på strand og vand

Vi har helt optimale betingelser for at dyrke friluftsaktiviteter i jeres ferie i Lyngs. I skov, ved strand og sø, eller ude i det bakkede landskab har I mulighed for at cykle og vandre mange dejlige ture. Den lokale turistinformation hjælper gerne med ruteforslag.

Surfere, roere og sejlere nyder godt af de milde vind- og strømforhold i området. Hos Vestjysk Kajak i Lemvig kan I både leje og blive undervist i havkajaksejlads.

Bremdal Strand ved Struer er en af Limfjordens fine badestrande, og det samme gælder for Vinkelhage Strand og Gjellerodde Strand.

Såvel ved Limfjorden som ved Vesterhavet er der mange gode muligheder for lystfiskeri. Husk blot det obligatoriske fisketegn.

Topattraktioner og dermed super gode udflugtsmål i omegnen er blandt andet Jesperhus Feriepark og Badeland, Nationalpark Thy samt Kystcentret i Thyborøn.

Lej sommerhus Lyngs hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Lyngs, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lyngs er således det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Lyngs til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Lyngs her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle have spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Lyngs, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.