Del
Alsidig natur og seværdigheder

I Venø Bugt ligger lille, naturskønne Venø mod vest, mens bugten grænser op til halvøen Salling mod øst, og byerne Struer ligger i bunden af bugten mod sydvest og Vinderup mod sydøst.

Der venter jer både spændende attraktioner og mangfoldig, flot natur på halvøen Salling. I Spøttrup er der middelalderlige oplevelser i massevis ved Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Spøttrup Middelalderborg en lærerig oplevelse at besøge for hele familien med voldgrave, borgtårne, kirkerum og riddersal.

Ved Vinderup kan I besøge det idylliske frilandsmuseum Hjerl Hede og se, hvordan livet på landet blev levet for 100-200 år siden. I sommersæsonen samt til jul er museet levendegjort og der afholdes desuden mange forskelligartede aktiviteter.

I Struer kan I få kunst- og kulturelle oplevelser. Besøg eksempelvis det kulturhistoriske Struer Museum eller Kunst og Kulturcenter Gimsinghoved.

Lej sommerhus Venø Bugt hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Venø Bugt, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Venø Bugt er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Venø Bugt til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Venø Bugt hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Venø Bugt, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.