Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Venø_160-B5212
Emne nr. 160-B5212
Fantastisk dyreliv, skøn natur med dejlige vandreruter

I ankommer til Venø med den lille færge, som sejler fra Kleppen med korte intervaller. En overfart, som kun varer ganske få minutter.

Hyggelige og naturskønne Venø er cirka 7,5 km lang og 1,5 km bred og beliggende i Venø Bugt i Limfjorden ud for Struer. Trods øens beskedne størrelse er her både badestrande, hedelandskaber, skovområder og et usædvanlig rigt fugle- og dyreliv.

Venø har Danmarks mindste kirke og på vestsiden ligger skønne Venø Kro, der serverer den lokale specialitet Venø bøf. Tag jer tid til en vandretur ad de mange afmærkede stier, og oplev øens fantastiske dyre- og fugleliv med blandt andet harer, fasaner, agerhøns, sang-, kyst- og vadefugle. Vildtfuglereservatet Nørskov Vig kan besøges efter 15. juli hvert år.

Der er ganske gode muligheder for lystfiskeri langs Venøs kyster, og I kan naturligvis også fiske fra båd på fjorden.

Tager I på udflugt til fastlandet, så læg vejen forbi Struer og besøg det kulturhistoriske Struer Museum eller Kunst og Kulturcenter Gimsinghoved.

Lej sommerhus Venø her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Venø, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Venø er således det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Venø til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Venø hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Venø, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.