Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Livbjerggård_130-B51051
Emne nr. 130-B51051
Gode strande med milde vind- og strømforhold

Stranden ved Livbjerggård ligger ud til Venø Bugt. Der er parkeringsplads i nærheden og stranden er særlig egnet til windsurfing. I kan også bade fra den dejlige og handicapvenlige Bremdal Strand lige nord for Struer. Fjordens milde vind- og strømforhold gør også den velegnet til mange typer af vandsportsaktiviteter – særligt for begyndere.

Kun en halv times kørsel fra Livbjerggård ligger den bedst bevarede middelalderborg i Danmark. Det er Spøttrup Middelalderborg, der er bygget i starten af 1500-tallet. Her kan familien gå på oplevelse i en ægte borg samt den store, smukke park, der indeholder en interessant lægeurtehave. Foran Spøttrup Borg ligger Spøttrup Sø, der har et varieret og rigt fugleliv.

Er I til naturoplevelser, kan I ved Flyndersø nyde det fredede areal på 1200 hektar med en vandretur på den dejlige 3,5 kilometer lange natursti.

Lej sommerhus Livbjerggård her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Livbjerggård, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Livbjerggård er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Livbjerggård til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for besværet med at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Livbjerggård her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Livbjerggård, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.