Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lundø_160-C5107
Emne nr. 160-C5107
Rolige og naturskønne omgivelser tæt på dejlig købstad

Halvøen Lundø er beliggende i den sydøstlige del af Limfjorden. Et ideelt feriested for jer, der gerne vil nyde naturen og det rige dyreliv, fiske, surfe eller bare slappe af i rolige omgivelser.

Der er strand med sand og småsten på begge sider af Lundø, og da vandet kun langsomt bliver dybere, er den dejlig børnevenlig. Der er desuden en badebro ved stranden.

Ved lavvande er det muligt at gå på det kilometerlange stenrev ”Jelse Odde”, som Lundø munder ud i. Ud over fugleliv og sæler kan I herfra også se Limfjordens kyster fra søsiden.

Den gamle købstad Skive ligger 16 km sydvest for Lundø, og har blandt andet en hyggelig lystbådehavn, der ligger tæt på den smukke Krabbesholm Skov samt et dejligt parkanlæg med legepladsen ”Børnenes Paradis”. I Skive har familiens vandhunde alle tiders muligheder for at slå sig løs i KCL Badeland, der har et 50 meter bassin, en 57 meter lang vandrutsjebane, et stort bølgebassin samt rummelig børnepool og en terapi pool med 34 grader varmt vand.

Lej sommerhus Lundø hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Lundø, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lundø er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Lundø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Lundø her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Lundø, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.