Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lynderup_130-L50375
Emne nr. 130-L50375
Tæt på verdens største kalkmine & skønne cykelruter

Lynderup ligger ud til dejlige Hjarbæk Fjord, der er et fantastisk ferieområde for de, der holder af natur og dyreliv.

Kun cirka 20 kilometer fra Lynderup ligger den idylliske, lille havneby Hjarbæk, hvor fra der eksempelvis udgår seks skønne cykelruter kaldet ”stjernerute Hjarbæk”. Ruterne er tilrettelagt via cykelstier og mindre befærdede veje og med masser af muligheder for at opleve den smukke natur og de betagende udsigter.

En halv times kørsel fra Lynderup findes verdens største kalkmine - Mønsted Kalkgruber. Her kan I både opleve flagermus, grubebio, kalkværksmuseum og desuden køre en tur med minetoget. Af hensyn til grubernes flagermus kører minetoget dog kun i perioden 15. maj til 15. august.

Trænger I til en svalende dukkert kan I benytte det hyggelige søbad, der ligger i smukke omgivelser ved Nørresø i Viborg. Nørresøbadet har både omklædningsfaciliteter, toiletter samt badebro og legeplads ved det omkringliggende græsareal.

Lej sommerhus Lynderup hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Lynderup, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lynderup er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Lynderup til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Lynderup her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Lynderup, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.