Del
Vælg mellem 53 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hvalpsund_130-L50417
Emne nr. 130-L50417
Børnevenlig badestrand, flot naturområde velegnet til friluftsliv

Glæd jer til Hvalpsund Strand, der er en dejlig, bred sandstrand med lavt vand. Ved Hvalpsund Strand er der kiosk, badebro, borde, bænke, bålplads, volleyboldbane, legeplads samt toiletfaciliteter.
Uanset om I tager afsted til hest, til fods eller på cykel, så venter der jer mange skønne naturoplevelser i Hvalpsundområdet. Udforsk eksempelvis naturen omkring Vilsted Sø, som er Nordjyllands største ferskvandssø. Turen rundt om søen er mellem 20-25 km alt efter hvor turen starter, og afhængigt af om den går via Holmen.
Blot få kilometer syd for Hvalpsund ligger herregården Hessel, som stammer helt tilbage fra slutningen af 1300-tallet. Herregården har haft mange ejere gennem tiden, og fungerer nu som landbrugsmuseum. Stuehuset står med indretning som fra 1800-tallet, og her kan I også opleve udøvelsen af gamle håndværk som smedning, vævning, lysestøbning mv.
I 1995 blev Louns Sø genskabt efter at området en tid havde tjent som landbrugsjord. Nu er her et rigt fugleliv i naturskønne omgivelser. Tag kikkerten med så I kan observere dyrelivet på tæt hold.

Lej sommerhus Hvalpsund her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hvalpsund, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hvalpsund er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Hvalpsund til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Hvalpsund her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Hvalpsund, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.