Del
Vælg mellem 82 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Trend_084-L16225
Emne nr. 084-L16225
God, børnevenlig badestrand i naturskønne omgivelser

Stranden, som strækker sig fra Vitskøl Kloster syd for Trend, er en dejlig, børnevenlig sandbadestrand, hvor vandet er lavt et meget langt stykke ud.

Den flotte natur i egnen omkring Trend er særdeles velegnet til vandre- og cykelture. I Trend Skov er der eksempelvis gode vandrestier, I kan benytte. Vil I gerne fiske, så pak fiskegrej og madkurv, og tag afsted sammen til den populære Trend Å.

Omkring 23 km vest for Trend ligger byen Aars, hvor I bl.a. kan besøge Dansk Nutidsmuseum, der viser mange spændende klenodier fra fortiden, hvilket giver et sjovt tilbageblik i tiden og meget at snakke om for hele familien. I Aars ligger også Vesthimmerlands Museum med såvel faste- som særudstillinger inden for arkæologi og nyere kulturhistorie. Aars byder endvidere på fine shoppingmuligheder.

Løgstør, beliggende få kilometer nord for Trend, er også kendt under navnet Muslingebyen. Sommeren igennem danner Løgstør Havn rammen om levende musik mens byens vartegn, muslingen, bliver fejret bl.a. til den årlige Muslingehøstfest i april og den hyggelige Muslingefestival i juli. Til Muslingefestivalen bliver der serveret en stor mængde lækre muslinger helt gratis.

Lej sommerhus Trend hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Trend, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Trend er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udbud af private sommerhuse Trend til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Trend her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Trend, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.