Del
Vælg mellem 52 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vinderup_090-38269
Emne nr. 90-38269
Unik middelalderborg & mange muligheder for badeliv

Byen Vinderup ligger ved Venø Bugt i Limfjorden, og er omgivet er en herlig, varieret natur. Blot 7 km nord for byen ligger Ejsingholm Strand, der er en børnevenlig sandstrand, hvis sydlige del ligeledes er velegnet til surfing.

I sommersæsonen er et friskt alternativ til strandturen at tage i Holstebro Friluftsbad, hvor der er 2 svømmebassiner samt baner til beachvolley og minifodbold. Hele året rundt kan I nyde godt at såvel vand- som wellnessfaciliteter i Holstebro Badeland. Her er en 74 meter rutschebane med lys og lyd, vandmassage, boblezoner, modstrømsanlæg, strandbred, spapool, dampbad, vandkanoner, 1- og 3 meter vippe, 50 m bassin samt cafe.

Den aktive og hyggelige handelsby Holstebro har også en af landets ældste gågader. Byen har gode faciliteter til en dejlig shoppetur inkl. et bredt udvalg af cafeer og restauranter.

Nordøst for Vinderup ligger Flyndersø omgivet af 1200 hektar fredet areal, der kan nydes fra den dejlige 3,5 kilometer lange natursti.

Den bedst bevarede middelalderborg i Danmark er Spøttrup Middelalderborg, der er bygget i starten af 1500-tallet og ligger 24 km nord for Vinderup. Her kan familien gå på oplevelse i en ægte borg med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt andet tilhørende middelalderen. Rundt om borgen er placeret en beskyttende 9 meter høj vold, som på den tid har udgjort en sikring mod fjenders skydning med artilleri. Endvidere findes en stor, smuk park med en interessant lægeurtehave. Foran Spøttrup Borg ligger Spøttrup Sø, der har et varieret og rigt fugleliv.

Lej sommerhus Vinderup her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Vinderup, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vinderup er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Vinderup til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Vinderup hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Vinderup, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.