Del
Vælg mellem 47 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Handbjerg Strand _160-B5141
Emne nr. 160-B5141
Tæt på hyggelig handelsby og spændende middelalderborg

I bunden af Limfjorden mellem Struer og Vinderup ligger Handbjerg Strand i et børnevenligt feriehus område. I nærheden af Handbjerg Strand ligger dejlige Ejsingholm Strand, der er en børnevenlig sandstrand, hvis sydlige del ligeledes er velegnet til surfing.

Om sommeren kan I som alternativ til strandturen tage i Holstebro Friluftsbad, som har 2 svømmebassiner foruden ved baner til beachvolley og minifodbold. Hele året rundt kan I nyde godt at såvel vand- som wellnessfaciliteter i Holstebro Badeland. Her er en 74 meter rutschebane med lys og lyd, vandmassage, boblezoner, modstrømsanlæg, strandbred, spapool, dampbad, vandkanoner, 1- og 3 meter vippe, 50 m bassin samt cafe.

Handelsbyen Holstebro er både aktiv og hyggelig, og har desuden også en af landets ældste gågader. Her findes gode faciliteter til en dejlig shoppetur indbefattet et fint udvalg af cafeer og restauranter.

Den bedst bevarede middelalderborg i Danmark er Spøttrup Middelalderborg, der er bygget i starten af 1500-tallet og ligger 24 km nord for Vinderup. Her kan familien gå på oplevelse i en ægte borg samt den store, smukke park, der indeholder en interessant lægeurtehave. Foran Spøttrup Borg ligger Spøttrup Sø, der har et varieret og rigt fugleliv.

Lej sommerhus Handbjerg Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Handbjerg Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Handbjerg Strand er således det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Handbjerg Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Handbjerg Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Handbjerg Strand, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.