Del
Vælg mellem 208 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lemvig_325-694
Emne nr. 325-694
Smukt beliggende – med mange muligheder for friluftsaktiviteter

Lemvig ligger smukt i kuperet terræn ved Limfjorden, hvor Vesterhavet også kun er en kort køretur til Vesterhavet. Ved Lemvig Havn er anlagt en skaterpark i verdensklasse, og ved marinaen lidt nord for byen er der gode badefaciliteter samt mulighed for at surfe og sejle i optimistjoller og kajak.

Der er en fin cykel- og gangsti langs fjorden, som fører ind til Lemvig by. Området byder på mange fine legepladser, en ved havnen, en ved Lemvig Sø samt naturlegepladsen ”Bestig Odden” beliggende ved Gjellerodde (9 km).

Det kreative og hyggelige ”Tante Andantes Hus” er et pragtfuldt sted, hvor børn kan bruge deres fantasi – lege, synge, danse, male og få fortalt historier. Forældrene kan slappe af i stedets cafe, eller kigge sig omkring i den tilhørende, lille butik.

Et af landets største skovområder, Klosterheden Plantage ligger sydøst for Lemvig. Her findes en 50 km lang mountainbikerute, og det er muligt at komme med på hestesafari i plantagen arrangeret af Mølgaard Ridecenter i Fabjerg.

Lej sommerhus Lemvig hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Lemvig, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Lemvig er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Lemvig til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Lemvig her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Lemvig, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.