Del
Vælg mellem 179 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gjellerodde_325-126
Emne nr. 325-126
Roligt ferieområde - tæt på spændende attraktioner

Den lille odde i bunden af Nissum Bredning - Gjellerodde, er et roligt og hyggeligt ferieområde beliggende kun 6 kilometer nord for købstaden Lemvig. Her er en rigtig god og børnevenlig sandstrand med lavt vand og en herlig, lang badebro. Fine faciliteter ved stranden bl.a. kiosk, legeplads, toiletter og parkeringsforhold. Det rolige og lave vand er velegnet til både badning, kajakroning og surfing.

Det nærliggende Lemvig Museum er indrettet som en slag kinesisk æske med mange rum, der hver i sær har en egnshistorie at fortælle. Børnene er som regel vilde med de mange kringelkroge i museet, og de kan sammen med resten af familien gå på ”bogstavjagt” eller tage på ”museumssafari”. I museets billetsalg kan I låne en legekurv fyldt med rekvisitter og beskrivelser af gamle lege, I kan afprøve i museets have.

Kører I til Thyborøn kan I både besøge den unikke attraktion Sneglehuset samt Kystcentret Thyborøn, der indeholder 5000 m2 fyldt med anderledes og meget interessante aktiviteter. Et sikkert børnehit er den 3000 m2 store kystlegeplads, som er opbygget efter mottoet ”sand, vand & forstand”.

Lej sommerhus Gjellerodde her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Gjellerodde, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Gjellerodde er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Gjellerodde til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Gjellerodde her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Gjellerodde, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.