Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vildsund_160-B6026
Emne nr. 160-B6026
Hyggelige og rolige, naturskønne omgivelser ved Limfjorden

Den lille hyggelige landsby Vildsund har en unik placering ved Limfjordens smalleste sted, og derfor har der været henholdsvis færgefart og bro her i mere end hundrede år. Byen er på alle måder præget af det tætte naboskab med Limfjordsøen Mors.

I umiddelbar nærhed af broen ligger en cirka 500 meter lang badestrand, som er bestående af groft sand og sten. Der er badebro ved stranden. Søger I en bred, vestkyststrand med fint sand, så ligger de faktisk kun omkring 20 kilometer fra Vildsund.

Grøn, rekreativ natur og masser af vand omgiver Vildsund, hvilket giver storartede betingelser for aktivt friluftsliv som eksempelvis sejlads, vandsport, lystfiskeri samt vandre- og cykelture.

Den hyggelige handelsby Thisted, 14 km nord for Vildsund, har sommeren igennem masser af aktiviteter som eksempelvis tursejladser, skattejagt, bolsjekogeri og forestillinger på friluftsteater. Gå en slentretur rundt i Thisteds små, kringlede gader og nyd byens mange smukke gamle bygninger, og tag en pause på en af de hyggelige, små cafeer eller restauranter bagefter.

Lej sommerhus Vildsund her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Vildsund, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Vildsund er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Vildsund til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Vildsund her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Vildsund, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.