Del
Vælg mellem 27 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Louns_121-34-5027
Emne nr. 121-34-5027
Naturskønt område, børnevenlige strande og naturseværdigheder

Landsbyen Louns er idyllisk beliggende omkranset af skov, søer og herlige badestrande. I området er der gode muligheder for at spille golf, fiske, surfe, cykle eller tage på vandreture i den smukke og fredfyldte natur. Louns Sø er et yndet mål for såvel træk- som standfugle, og er derfor et perfekt område at observere fugle.

Langs Louns-halvøen er der skønne, lange sandbadestrande med lavt, roligt og klart badevand, der er helt ideelle til en hyggelig strandtur for hele familien.

Landbrugsmuseet Herregården Hessel er Danmarks sidste firlængede og stråtækte herregård, og her kan I på stemningsfuld vis opleve, hvordan livet blev levet på landet i gamle dage.

Den lille ø Fur i Limfjorden ligger ud for Trend (16 km), og rummer et væld af naturseværdigheder. Gravhøje som Stendal Høje, Manhøje og Smedjehøje er alle placeret på øens højeste punkter, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Limfjorden. På Fur kan I nyde velsmagende boghvedepandekager med madfyld og salat, søde pandekager samt hjemmebagt kage på Cafe På Herrens Mark, samt besøge det lille, specielle Museum For Mænd, hvor kvinder også er velkomne – dog med en enkelt restriktion.

Lej sommerhus Louns her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Louns, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Louns er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Louns til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Louns hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Louns, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.