Del
Vælg mellem 82 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skibsted Fjord_089-308
Emne nr. 089-308
Danmarks største samling af gravhøje & tæt på skøn feriepark

Skibsted Fjord er en sidefjord til Limfjorden, og egnen omkring Skibsted Fjord har været beboet langt tilbage i historien – flere af gravhøjene kan således dateres tilbage til stenalderen. Faktisk findes her i en radius af 5-6 kvadratkilometer Danmarks største samling af gravhøje. Det naturskønne område er særdeles velegnet til vandreture, som indeholder smukke udsigtspunkter.

Badeforholdene i fjorden er sikkerhedsmæssigt bedre end ved Vesterhavet. Prøv eksempelvis dejlige og handicapvenlige Bremdal Strand lige nord for Struer. Fjordens milde vind- og strømforhold gør den ligeledes velegnet til mange typer af vandsportsaktiviteter – særligt for begyndere.

Et sikkert udflugtshit er Feriepark Jesperhus, hvor der findes både inden- og udendørs legeland, børnevenlig zoo, indendørs legeplads og 4D-biograf. Desuden kan I nyde den smukke 8 ha store park med tusindvis af stauder, blomster, kaktusser og sukkulenter, som har forskellige blomstringstidspunkter, og dermed gør det til en enestående oplevelse uanset om det er forsommer, højsommer eller sensommer.

Lej sommerhus Skibsted Fjord hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Skibsted Fjord, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Skibsted Fjord er således det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Skibsted Fjord til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Skibsted Fjord hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Skibsted Fjord, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.