Del
Vælg mellem 277 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Salling_160-B5365
Emne nr. 160-B5365
Historiske seværdigheder og stemningsfulde havnemiljøer

Halvøen Salling i Limfjorden har både spændende attraktioner og mangfoldig, flot natur at byde på. I Spøttrup venter middelalderlige oplevelser jer ved Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Med voldgrave, borgtårne, kirkerum og stor riddersal er Spøttrup Middelalderborg en lærerig oplevelse at besøge for hele familien.

Det idylliske frilandsmuseum Hjerl Hede ved Vinderup viser, hvordan livet på landet blev levet for 100-200 år siden. I sommersæsonen samt til jul er museet levendegjort og afholder desuden mange forskelligartede aktiviteter.

I Skive er rundkørslerne ikke bare funktionelle - de indeholder også kunst i form af Skives 11 stjerner, der alle er designet af Jakob Jensen Design. Gå en tur på den hyggelige lystbådehavn tæt ved smukke Krabbesholm Skov, og lad familiens vandhunde slå sig løs i Kulturcenter Limfjords vidunderlige badeland.

Havnen er selve hjertet i Glyngøre, hvor de maritime omgivelser oser af aktivitet og liv. Glyngøre Strand er en handicapvenlig, yderst tilgængelig badestrand, som også meget velegnet til børnefamilier.

Lej sommerhus Salling her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Salling, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Salling er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Salling til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Salling hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Salling, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.