Del
Vælg mellem 139 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mors_344-071
Emne nr. 344-071
Atmosfærefyldte havne, spændende feriepark og skaldyrcenter

Den største familieattraktion på Mors er uden sammenligning Jesperhus Feriepark. Her er både indendørs og udendørs vandland med vandrutsjebaner, spabad mv., børnevenlig zoo, stor indendørs legeplads og en 4D-biograf. Timevis af hyggelig underholdning venter jer, og for uden ved de mange actionfyldte aktiviteter kan I gå en afslappende tur rundt i parken, og nyde synet af de tusindvis af farvestrålende blomster, der er arrangeret dekorativt i flotte bede.

Mors har en perlerække af små og store havne med hver deres atmosfære og kvaliteter. Læg eksempelvis vejen forbi Ejerslev Havn, Thissinghuse Havn eller Sundby Havn, som har gennemgået en spændende og aktiv udvikling og nu har en dejlig lystbådehavn anlagt der, hvor Vildsundbroen bliver landfast med Mors-siden.

Der formidles biologi i børnehøjde hos Dansk Skaldyrcenter i Nykøbing Mors, hvor I som publikum får en spændende og udfordrende skaldyrsoplevelse samt indsigt i skaldyrenes liv, trivsel og betydning i Limfjordens økosystem. Tjek Dansk Skaldyrcenters hjemmeside for den aktuelle aktivitetskalender.

Lej sommerhus Mors her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Mors, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Mors er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Mors til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Mors her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mors, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.