Del
Vælg mellem 18 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Strandet_160-C5049
Emne nr. 160-C5049
Naturskønt område nær feriepark & verdens største kalkmine

Lystfiskeri ved Strandet kan foregå både i å og langs kysten, og foretrækker I at opleve området fra vandsiden, så egner Limfjordens relativt rolige vand sig godt til kanosejlads.

I verdens største kalkmine, Mønsted Kalkgruber ved Stoholm, kan I både opleve flagermus, grubebio, kalkværksmuseum samt køre en tur med minetoget. Dog kører minetoget, af hensyn til grubernes flagermus, kun i perioden 15. maj til 15. august.

Ved Strandet går naturarealerne helt ned til fjorden, så nærmeste badestrand findes tæt på Virksund. Stranden er omkring 2 km lang, og vandet bliver kun langsomt dybt. Et fint sted at windsurfe for såvel begyndere som øvede.

Handelsbyen Skive indbyder ud over shopping også til hyggelige gåture ved lystbådehavnen, der er placeret tæt på smukke Krabbesholm Skov.

Et sikkert udflugtshit er en tur til Feriepark Jesperhus, hvor man som dagsgæst, når entreen er betalt, har adgang til både inden- og udendørs legeland, børnevenlig zoo, den indendørs legeplads Hugoland, og 4D-biograf.

Lej sommerhus Strandet hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Strandet, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Strandet er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Strandet til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Strandet hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Strandet, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.