Del
Vælg mellem 5 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gjøl_121-30-0020
Emne nr. 121-30-0020
Skønne naturområder & tæt på Aalborg

Den hyggelige Gjøl Havn kendes på sine karakteristiske røde huse, og er beliggende i kort afstand fra Gjøl by, der med sine hyggelige, snoede gader indbyder til en afslappende gåtur.

I kan bade i Limfjorden fra badebroen ved Gjøl Havn, og foretrækker I at bade i Vesterhavet ligger den populære badeby Blokhus kun ca. 30 km nordvest for Gjøl. Stranden ved Blokhus er en af Danmarks dejligste og bredeste sandstrande, hvor der også er klitter, der sørger for, det er muligt at finde læ. Ved Blokhus er der også gode muligheder for surfing.

En 3 kilometer lang dæmning forbinder Gjøl med Øland, hvor der ligger dejlige skovområder. Det lavvandede areal Gjøl Bredning er udpeget som fuglebeskyttelsesområde og har et rigt fugleliv. Tag på smukke vandreture i de to nord-/sydgående dale Fosdalen og Langdalen beliggende 24 km fra Gjøl.

Nordjyllands hovedby Aalborg ligger ca. 25 km fra Gjøl. Aalborg har et stort og alsidigt udvalg af kunst- og kulturtilbud, en charmerende, gammel bymidte, en spændende zoologisk have og gågader med mange interessante specialbutikker.

Lej sommerhus Gjøl her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Gjøl, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Gjøl er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Gjøl til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Gjøl hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Gjøl, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.