Del
Vælg mellem 15 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gatten_121-36-0003
Emne nr. 121-36-0003
Et væld af muligheder for aktiviteter både til vands og på land

Naturen omkring Gatten er primært let kuperede marker, små skove samt åer og søer – bl.a. Sjørup Sø, der har en naturskøn placering nær Gatten.

Få kilometer fra Gatten ligger Vilsted Sø, som er Nordjyllands største ferskvandssø. Den dejlige natur omkring søen er oplagt at udforske på cykel, til hest eller til fods. Turen rundt om søen er mellem 20-25 km lang alt efter hvor turen starter, og om den går via Holmen.

Limfjordsbadestranden Trend, 16 km vest for Gatten, er en særdeles populær og børnevenlig strand pga. et kilometerlangt stykke med lavt vand. Stranden er ligeledes et tilløbsstykke for surfere og har mange gode faciliteter.

Omegnen af Gatten byder på en lang række aktivitetsmuligheder som bl.a. golf, bowling, gokart, lystfiskeri og vandsport.

I moleret i det naturskønne område Ertebølle Hoved er der fundet flere fossiler og på Stenaldercenter Ertebølle kan I på spændende vis lære mere om livet i stenalderen.

Lej sommerhus Gatten hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Gatten, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Gatten er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Gatten til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Gatten hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Gatten, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.