Del
Vælg mellem 15 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Jegindø_084-L10103
Emne nr. 084-L10103
Ro, fred og skønne naturoplevelser i autentisk ø-samfund

Jegindø er rolige og fredfyldte omgivelser, hvor I har optimale muligheder for at slappe af. Ved den hyggelige havn på Jegindø er der ud over lystbåde og fiskerbåde også et cafeteria, legeplads samt en petanquebane. Såvel her som mange andre steder på øen er der en flot udsigt over Limfjorden.

Øen er cirka 6 km lang og 3 km bred, og er forbundet med halvøen Thyholm via en dæmning. Stranden ved Bøhl består af groft sand og lavt, klart vand. På den smalle odde Jegindø Tap på sydsiden af øen ligger ligeledes en dejlig sandbadestrand, og hvis I foretrækker en af Vesterhavets fine, hvide sandstrande, så kan I tage til Agger Tange Strand, der er beliggende kun 36 km fra Jegindø. Her er vand og strømforhold dog mindre børnevenlige.

”Æ fywerhus” er et mini-museum, der udstiller minder om øens gamle fisker-bonde kultur. Stedet er restaureret med nænsom hånd og har derfor bevaret sin autenticitet. Foran museet står en moderne jernskulptur. Jegindøs forhenværende elværk fungerer nu som museum, og har åben i højsæsonen samt de fleste weekender.

Aktivitetsmuligheder på Jegindø er eksempelvis vandre- eller cykelture øen rundt og fiskeri langs øens kyster eller fra havnen.

Lej sommerhus Jegindø hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Jegindø, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Jegindø er således det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Jegindø til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Jegindø hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Jegindø, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.