Del
Vælg mellem 63 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Toftum Bjerge_084-L11608
Emne nr. 084-L11608
Smuk natur og kort afstand til spændende attraktioner

Det kønt beliggende og dejligt rolige ferieområde Toftum Bjerge har en lang sandstrand med lavt vand, hvilket især påskønnes af børnefamilier.

Har I lystfiskere i familien, så vil de helt sikkert glæde sig utrolig meget over de mange gode fiskespots, der er i området omkring Toftum Bjerge. Her kan I fiske på fjorden eller ved søer, åer samt naturligvis også i put & take.

I kort køreafstand fra Toftum Bjerge ligger frilandsmuseet Hjerl Hede, hvor I kan opleve hvordan en dansk landsby har udviklet sig fra 1500-tallet og frem til ca. år 1900. Historien om livet i fortiden formidles blandt andet med levendegørelse, men I bliver også præsenteret for udøvelse af gamle traditioner og håndværksfag.

Året rundt venter der jer et væld af oplevelser og aktiviteter både ude og inde hos JyllandsAkvariet i Thyborøn. I kan finde jeres eget rav på den indendørs sandstrand, tage med på Ravsafari ved havet eller krabbefiskeri i havnen samt på havnerundtur med traktorbus og meget, meget mere.

I Kystcentret Thyborøn møder I en attraktion, hvor I kommer tæt på havet og dets enorme kræfter. Her kan børnene f.eks. bygge diger, lave bølger og synke ned i kviksand.

Lej sommerhus Toftum Bjerge hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Toftum Bjerge, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Toftum Bjerge er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Toftum Bjerge til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Toftum Bjerge hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Toftum Bjerge, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.