Del
Vælg mellem 314 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hjarbæk Fjord_121-34-5025
Emne nr. 121-34-5025
Naturskøn beliggenhed og tæt på mange forskellige attraktioner

Landsbyen Hjarbæk ligger naturskønt ved Hjarbæk Fjord, og har sin egen hyggelige havn og marina. Fra Hjarbæk er der kun 13 kilometer til Viborg, hvor I blandt andet kan se Viborg Domkirke, sejle en tur på Viborgsøerne med skibet ”Margrethe I”, Skovgaard Museet, Viborg Kunsthal og lade ungerne tumle løs i Legeland Viborg.

Stranden ved Hjarbæk er 10 meter bred og består mest af sand med en havbund af både sand og sted. Gode muligheder for surfing. Det er varieret natur, som omgiver Hjarbæk, og området har et rigt dyreliv. Skoven Hald Ege lige syd for Viborg indeholder mange dejlige vandrestier.

I kort køreafstand fra Hjarbæk Fjord ligger attraktion som eksempelvis Mønsted Kalkgruber ved Stoholm, Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup og Verdenskortet ved Klejtrup Sø i Hobro. Gå heller ikke glip af en tur til Feriepark Jesperhus, hvor I, når entreen er betalt, har adgang til både inden- og udendørs legeland, børnevenlig zoo, den indendørs legeplads Hugoland, og 4D-biograf.

Lej sommerhus Hjarbæk Fjord her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Hjarbæk Fjord, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hjarbæk Fjord er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Hjarbæk Fjord til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Hjarbæk Fjord hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Hjarbæk Fjord, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.