Del
Vælg mellem 70 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Virksund_160-C5118
Emne nr. 160-C5118
I nærheden af verdens største kalkmine midt i unik natur

Hvad enten I holder af at bade eller windsurfe, så er det lave vand ved Virksund Strand velegnet til formålet. Området Virksund er fredeligt og naturskønt med en dejlig placering direkte ud til Limfjorden. Det omgivne landskab er præget af lerede kystskrænter, lyngbakker og strandenge. Naturperlen Ulbjerg Klint, beliggende kun 6,5 km fra Virksund, er en central del af et 200 hektar stort, fredet område. Ulbjerg Klint er et fantastisk udsigtspunkt over Lovns Bredning.

Virksund Strand ligger nord for lystbådehavnen i Virksund, og er en børnevenlig sandstrand med småsten og vanddybde, som er langsomt stigende. Ved stranden er der badebro, kiosk og toiletfaciliteter samt nærliggende P-plads.

Er I på udkig efter lidt utraditionelle souvenirs og gaveartikler, så kig ind til Virksund Ravsliberi, hvor forædling af rav, perler og andre ædelstene udføres i det arbejdende værksted.

Godt 20 kilometer fra Virksund ligger den unikke attraktion Mønsted Kalkgruber, der er verdens største kalkmine og består af en endeløs labyrint af store og små minegange. Fra den 15. maj til 15. august kører minetoget fra kalkværket og ned i det åbne kalkbrud dybt ind i minerne forbi rislende bække og store, underjordiske søer og ender ved grubebio, hvor der vises et multimedieshow omhandlende kalkens og grubernes historie. Husk at medbringe varmt tøj til et besøg i gruberne, da der er en konstant temperatur på 8 grader overalt. Selve kalkværket fungerer i dag som museum, hvor der både vises en spændende udstilling om flagermus samt en film om kalkbrydning.

Lej sommerhus Virksund hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Virksund, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Virksund er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Virksund til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Virksund hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Virksund, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.