Del
Vælg mellem 887 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bøtø_130-K16850
Emne nr. 130-K16850
Familievenligt ferieområde på Falsters sydøst kyst

På Falster finder I også nogle af Danmarks mest børnevenlige badestrande. En af disse er Sønder Alslev Strand ved Marielyst. Bøtø Strand ved Marielyst er naturiststrand.

Har I familiens firbenede medlem med på ferie, er Bøtø Hundeskov et godt sted at lade den brænde energi af. Her er agilityredskaber samt borde og bænke. Bøtø har også en skov og en plantage til vandre- og cykelture, og der er fine forhold for kystfiskeri begge steder.

Bøtø Nor er et stort vådområde, hvor mange vade- og andefugle yngler. Fra de to fugletårne kan man opleve havørne, rørhøge, traner og flere sjældne fugle. Det ene af fugletårnene har en rampe, så også dårligt gående og kørestolsbrugere kan få oplevelsen med. Man kan leje kikkert i feriecentret ved reservatet.

Vil I gerne lokke børnene med på en cykeltur, er Panorama-cykelrute 417 fra Marielyst en ture med familievenlige oplevelser undervejs. I kommer bl.a. forbi go-kart-banen og seje legepladser, Stouby Mølle og Glaspusteri samt den gamle pumpestation.

Fra Bøtø er der kun 20 km til Danmarks sydligste punkt; Gedser Odde. Her finder I det gamle fyrtårn, Gedser Fyr, og Gedser Fuglestation. Ved Gedser finder man også Gedsermøllen fra 1957, en elværks-tilsluttet vindmølle, som på det tidspunkt var verdens største vindmølle. Der er flere vindmøller i området, bl.a. den hollandske vindmølle Gedesby Mølle i Gedesby. Møllen var i drift fra 1911 - 1947.

Tager I turen til Nykøbing Falster, kan I se frem til flere spændende attraktioner. Bl.a. Frilandsmuseet Middelaldercentret med ridderturneringer, kanoner og kugler. I Den Magiske Skov møder I overnaturlige væsener som vampyrer, og her afholdes spændende arrangementer og events året rundt. Guldborgsund Zoo & Botanisk Have ligger også i Nykøbing Falster. Parken har knap 100 forskellige arter af dyr. Bl.a. den sibiriske tiger Luna, næsehornsfugle, pingviner og aber, klappegeder og ponyer. Den botaniske have har i tusindvis af sjældne planter og blomster, og haven har en fin naturlegeplads og andre aktiviteter for børn.

Besøg også Krokodille Zoo i Eskilstrup. Parken har Europas største samling med 23 forskellige krokodille- og alligatorarter samt mange andre krybdyr som skildpadder, varaner, leguaner, frøer og slanger. Men det er ikke krybdyr alt sammen. Blandt andre dyr kan nævnes parkens søde puma unger.

Vil I gerne opleve ferielandet fra søsiden, kan I leje kanoer og kajakker flere steder på øen.

Lej sommerhus Bøtø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Bøtø, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bøtø er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Bøtø til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bøtø her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Bøtø, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.