Del
Naturskøn ø med spændende historie, vilde dyr og oplevelser

I Østersøen som en af de allersydligste områder af Danmark ligger øen Falster. Her er masser af oplevelser og attraktioner både for den aktive familie og for dem, der planlægger en ferie med små børn.

Frilandsmuseet Middelaldercentret i Nykøbing Falster bringer jer 610 år tilbage i tiden til ridderturneringer, kanoner og kugler. I Den Magiske Skov møder I middelalderens overnaturlige væsener, som vampyrer og spøgelsesheste, og året igennem afholdes spændende arrangementer og events.

Krokodille Zoo er en zoologisk have i Eskilstrup. Parken har 23 forskellige krokodille- og alligatorarter og er dermed den største samling i Europa. I Krokodille Zoo kan I derudover møde mange andre krybdyr som skildpadder, varaner, leguaner, frøer og slanger. Blandt andre dyr kan nævnes to skønne puma unger.

En anden herlig oplevelse med dyr og planter er Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i Nykøbing Falster. Dyreparken har mere end 90 forskellige arter fra den sibiriske tiger til næsehornsfugle, pingviner og aber samt søde klappegeder og ponyer. I den botaniske have bliver man begejstret over de tusindvis af sjældne planter og blomster. Haven har også en dejlig naturlegeplads og forskellige andre aktiviteter for børn.

Interesserer I jer for møller, er Falster sagen. Ved Gedser finder man Gedsermøllen fra 1957, en elværks-tilsluttet vindmølle, der dengang var verdens største vindmølle. Der er flere møller i området, bl.a. Gedesby Mølle i Gedesby. Den hollandske vindmølle blev taget i brug i 1911 og var i drift frem til 1947. På Bogø står endnu en hollandsk vindmølle, der blev bygget som kornmølle i 1852. Den består af en undermølle i kampesten og mursten og en ottekantet overmølle i træ beklædt med spån. Endnu en mølle finder man ved Stouby. Stouby Mølle er en stubmølle, som er opført i 1790. Teknisk set er den enestående, idet den ligesom de hollandske vindmøller har et stjernehjul, der driver to kværne.

Der er flere spændende museer på Falster, så dårligt vejr er ingen hindring for gode oplevelser. Et af disse er Legetøjsmuseet Nykøbing Falster, der har til huse i Ejegod mølle fra 1816 og det dertilhørende møllehus og lade. Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum er et teknisk museum med Nordeuropas største samling af veteranmotorcykler samt historiske radioer. Danmarks Traktormuseum er et traktor- og motormuseum, som ligger i Eskilstrup. Samlingen rummer bl.a. 200 traktorer i alle aldre og mere end 100 forskellige motorer.

Har I cykler med på ferie, venter der jer skønne cykelture på Falster, hvor alle kan være med. Det flade landskab er yderst cykelvenligt og bringer jer gennem hyggelige småbyer og smukke naturoplevelser. Cykler til hele familien kan også lejes flere steder på øen.

På Falster finder I også nogle af Danmarks bedste badestrande. En af disse er Ulslev Strand, hvor der er et fint område med borde og bænke, så man kan kombinere strand- og picnictur. Her er også legeredskaber til børnene, badestrand og toiletter. En anden dejlige børnevenlig strand er Sønder Alslev Strand ved Marielyst. Endnu en er Ore Strand ud til Grønsund ved Stubbekøbing. Er I til naturiststrande, er Bøtø Strand ved Marielyst noget for jer.

Lystfiskere kan se frem til mange gode oplevelser langs kysten på Falster og de omkringliggende småøer, ligesom der er mange muligheder for at tage med en kutter ud i Østersøen.

Lej sommerhus Falster her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Falster, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Falster er således det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Falster til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Falster her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Falster, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.