Del
Vælg mellem 784 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Væggerløse_090-50099
Emne nr. 090-50099
Væggerløse er et roligt ferieområde ved Guldborgsund

Der er ikke langt fra ferieområdet Væggerløse til nogle af Falsters bedste badestrande og til øens spændende oplevelser. F.eks. er der kun 5 km til stranden ved Marielyst, en 10 km lang sandstrand, der tre år i træk er kåret som Danmarks bedste strand, og til Sildestrup Strands marehalmsklædte klitter.

Surfcenter Falster i Marielyst er med 20 års erfaring en af landets mest erfarne surfskoler. Har I lyst til at lære at stand-up-padle og kitesurfe, kan I lære det her. I Golf & Fun Park i Marielyst er der golf for enhver smag, alder og kunnen. Her kan man spille minigolf, fodboldgolf, frisbee golf og håndboldgolf. Voksne og større børn kan dyste i bumper balls og prøve at køre på segways. Familiens yngste kan sejle i Bumper Boats og køre i el-biler samt brænde energi af på legepladsen og trampolin, og i westernbyen kan der graves guld. I Marielyst er der også en go-kart-bane og en naturlegeplads, så man kommer ikke til at kede sig her.

Ved Væggerløse ligger en af Falsters smukke gamle møller, stubmøllen Stouby Mølle fra 1790. Hos Stovby Glaspusteri kan man købe smukke glasvarer med hjem som et minde fra ferien.

I Nykøbing Falster, som ligger 9 km fra Væggerløse, venter der jer en masse spændende oplevelser. Foruden hyggeligt købstadsmiljø med butikker og spisesteder, kan I glæde jer til at besøge nogle af byens museer. Et af disse er Legetøjsmuseet Nykøbing Falster i den smukke, gamle Ejegod Mølle. Her vil de voksne opleve nostalgi og kære barndomsminder, og børnene vil spørge lystigt ind til det gamle legetøj. Blandt museets legetøj fra 1840’erne og frem til 1970’erne er der dukker og bamser, modeltog, Tekno biler og tinsoldater.

Også på Nykøbing Falster Brandmuseum er der nostalgi og barnedrøm for alle pengene. Museet har brandslukningskøretøjer, pumper samt en masse udstyr og uniformer. Bl.a. en Triangel sprøjte fra 1935, der var museets første genstand, og en Ford V8 stigevogn fra 1938. Mange af køretøjerne er stadigt funktionsdygtige.

Søger I det perfekte udflugtsmål, så finder I det her. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have i Nykøbing Falster er blomstrende og hyggelige omgivelser, legende pingviner, junglesafari, eksotiske fugle og spændende dyr som f.eks. den store og smukke sibiriske tiger Luna. Oveni er der et hav af aktiviteter for børn, som f.eks. fossiljagt og en stor naturlegeplads. Er I vilde med middelalderen, vil I også være vilde med Middelaldercentret Guldborgsund. Her kommer I 610 år tilbage i tiden til kanoner, ridderturneringer og fabeldyr.

Lej sommerhus Væggerløse her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Væggerløse, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Væggerløse er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Væggerløse til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Væggerløse hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Væggerløse, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.