Del
Vælg mellem 94 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gedser_121-81-2177
Emne nr. 121-81-2177
Museer og historier, maritim atmosfære og dejlige badestrande

En af de hyggelige og sjove seværdigheder i Gedser er den gamle remise. De ældste bygninger er fra 1886, og hele remisen står i dens oprindelige form, blot løbende og skånsomt renoveret. Det ældste materiel er et damplokomotiv fra 1883, og det nyeste tog har kørt som veterantog for nyligt mellem Gedser og Nykøbing Falster. Prøv en tur på remisens gamle skinnecykler.

Blandt andre seværdigheder er Gedser Vandtårn fra 1912 og Gedsermøllen fra 1957, en elværks-tilsluttet vindmølle, der dengang var verdens største vindmølle. Det Sorte Museum ligeledes i Gedser er et spændende naturhistorisk museum med udstillinger af fossiler, mineraler, bjergarter og rav samt skiftende særudstillinger.

Gedser Odde er det allersydligste punkt på Falster og i resten af Danmark. Her ligger Gedser Fyr, som havde en yderst vigtig rolle for farvandets skibe, indtil Gedser Rev Fyrskib blev etableret i 1895. Ved fyret ligger også Gedser Fuglestation. Ta’ en tur ned på lystbådehavnen og nyd den maritime atmosfære og den smukke udsigt. Her finder I også en dejlig badestrand og aktivitetsplads for familiens yngste. Her er grillplads, så ønsker I selv at tilberede jeres måltid, kan I gøre det her. Skal det være nemt, kan I lægge vejen forbi restauranterne på havnen. Fra Gedser Havn er der færgeforbindelse til Rostock.

Har I ikke selv cykler med på ferie, kan de lejes flere steder på Falster, og der venter jer mange dejlige cykelture på Falster. Det flade landskab gør, at alle kan være med, og undervejs kommer I igennem hyggelige småbyer og smukke naturoplevelser.

Fra Gedser er der blot 20 km til Europas største samling af krokodiller og alligatorer. Krokodille Zoo i Eskilstrup har 23 forskellige krokodille- og alligatorarter og er det eneste sted i verden – ud over en zoo i Florida, der har alle nuværende arter. I Krokodille Zoo kan I derudover bl.a. møde skildpadder, varaner, leguaner, frøer og slanger, træleoparder og pumaer.

I Nykøbing Falster er der flere vilde dyr i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have, bl.a. den sibiriske tiger. Haven har også en dejlig naturlegeplads og forskellige andre aktiviteter for børn. I den botaniske have bliver man overvældet af tusindvis af sjældne planter og blomster. I Nykøbing Falster bør I også give jer selv og børnene den oplevelse, det er at besøge Middelaldercentret. Her møder I overnaturlige væsener, riddere i rustninger og meget mere.

Lej sommerhus Gedser her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Gedser, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Gedser er således det oplagte valg til en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Gedser til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Gedser her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Gedser, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.